۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير

کسب رتبه اول هجدهمین جشنواره ملی شیخ‌بهایی توسط شرکت نوآوری پزشکی راسا اسپادان

رتبه اول بخش موسس نیکوکاری مهرآفرینی عماد، توسط شرکت نوآوری پزشکی راسا اسپادان از شرکت‌های مستقر در مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه اصفهان با طراحی نرم‌افزار کمک به بیماران آلزایمری و مراقبین کسب شد.

هجدهمین جشنواره ملی شیخ‌بهایی روز پنجشنبه 27 اردیبهشت‌ماه 1403 به میزبانی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در 9 بخش و با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری در هتل عباسی برگزار و اسامی برگزیدگان در بخش‌های مختلف این جشنواره اعلام و جوایز به رتبه‌های مختلف اهدا شد.
این جشنواره در دو بخش مسابقه‌ای «طراحان کسب و کار» و «فن‌آفرینی و تجاری سازی فن آفرینی (نوپا و رشد یافته)»  به میزبانی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و در نه (9) بخش ذیل برگزار شد.
  1. «بخش طراحان کسب و کار (نوپا)»:
  2. «بخش فن آفرینی و تجاری سازی (نوپا)»:
  3. «بخش فن آفرینی و تجاری سازی (رشد یافته)»
  4. «جایزه فناوری صنعت‌ساز»
  5. «بخش مدیریت شهری»
  6. «بخش فناوری آب»
  7. «جایزه پیروز»
  8. «جایزه موسس نیکوکاری مهرآفرینی عماد»
  9. «بخش آب»
رتبه اول بخش موسس نیکوکاری مهرآفرینی عماد، توسط شرکت نوآوری پزشکی راسا اسپادان یکی از شرکت‌های مستقر در مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه اصفهان با طراحی نرم‌افزار کمک به بیماران آلزایمری و مراقبین کسب شد.
جایزه رتبه اول این بخش 150 میلیون تومان گرنت و 200 میلیون تومان تسهیلات کم‌بهره می‌باشد.

تاریخ:
1403/02/29
تعداد بازدید:
منبع:
دانشگاه اصفهان
آدرس: اصفهان -بلواردانشگاه - دانشگاه اصفهان - روبروی مصلای دانشگاه - مرکز رشد و کارآفرینی (دانشکده قدیم علوم تربیتی و روانشناسی)
تلفن: 37934363
تلفکس: 37932924